Hyvän leirin jälkeen yksi yö kotona, jonka jälkeen alkoi matka Norjaan. Lyngeniin matkaa tuli noin 1 400 km, oli siis jonkin verran ajamista. Matka sujui kuitenkin leppoisasti musiikkia kuunnellessa ja jutellessa, perillä odotti mahtavat maisemat ja ystävällinen tunnelma. Tuoreet katkaravut, vuoristopatikointi ja Tromssan yliopistokaupunki - kaikki näkemisen ja kokemisen arvoista.

Viiden päivän Norjassa olon jälkeen autolla Ruotsiin Piteån kaupunkiin, jossa kylpylän leirintäalueella mökissä yksi yö. Ensimmäinen kokemus meille kummallekin, jäi kyllä myös viimeiseksi. Koko kylpylän kuvottavan halpa tunnelma yhdistettynä leirintäalueen suihku- ja saniteettitiloihin ei tarjonnut tulokseksi suurtakaan nautintoa. Yhden yön jälkeen suunnitelmat muuttuivat ja matka alkoi Uumajaan. Päivän kiertelyn jälkeen lauttaan, Vaasaan ja suoraan mökille. Päivälle tuli pituutta yli 20 tuntia.

Päivä saaristossa saunasta ja merestä nautiskellen herätteli uudestaan eloon. Koko viikon ajan kuumotellut saarna olisi muutaman päivän kuluttua. Pientä työstöä ja kaikki valmista.

Saarna meni sujuvasti, palaute eri tahoilta oli hyvää. Koko kesä hyvin hoidettu, tunnen sen myös itse. Mukava viimeinen työpäivä kyseisessä kaupungissa, kun yllätysvierailu vanhemman väen osalta takasi vielä hyvät ruuat ravintolassa.

Reissu tehty ja toinen työsuhde ohi. Kilometrejä takana 3 500. Olo on helpottunut ja hyvä, toisaalta myös uupumus alkaa näkyä puolin jos toisin. Kaksi yötä kotona, jonka jälkeen kesän viimeiselle leirille. Taas viikko reissussa. Akku alkaa olla kyllä totaalisen loppu, mutta viimeistä viedään.

Raamatussa sanotaan, että rakkaus tekee kaiken täydelliseksi. Niin on tosissaan päässyt käymään koko kesän suhteen. Onneksi on Jumalan lisäksi myös joku muu, johon luottaa ja jonka kanssa jakaa elämän hyvät ja huonot asiat. Joku joka ymmärtää mistä kaikessa on kyse. Joku jota rakastaa ja joka rakastaa takaisin.

Elämä on hienoa.