Hienoa. Tämän viikon aikana olisi tarkoitus saada monta asiaa valmiiksi. Yksi työsuhde loppuu perjantaina, erään projektin ensimmäisen ja työläimmän vaiheen on määrä olla valmiina perjantaihin mennessä. Tämän jälkeen kaikki projektin suhteen on vain hienosäätöä.

Tuntuu hyvältä saada jotain aikaiseksikin. Jonkin verran olen koettanut kaiken muun ohessa pitää silmällä myös viikon alussa laatimiani tavoitteita. Kiire tulee joka tapauksessa, mutta tulkoon. Joskus on parempi tuottaa vain jotain, vaikka ei sitä ihan parasta olisikaan. Aikataulut, joskus niistä vain on hyötyä.

Erästä blogia lukiessani huomioni kiinnittyi kommenttiin, joka kuului jotenkin näin: "Puhelimen käyttö ahdistaa ja on vastenmielistä, eivätkö ihmiset voisi siirtyä asioimaan yhä enemmän koneella". Vaikka itse käytänkin tietokonetta jatkuvasti ja se on käytännössä välttämätön töiden ja opiskelun suhteen, olen periaatteessa puhelimen kannalla. Tämä on juuri yksi syy, miksi olen vähentänyt sosiaalisten medioiden käyttöä. Tarkemmin pohtiessani huomaan kuitenkin itsessäni aivan samanlaisia piirteitä. joitakin asioita hoitaakseen puhelimeen vain on niin vaikea tarttua.

Kiitän tuosta kommentista. Itsessäni tunnistama tehottomuus on osaksi juuri peräisin tietokonevälitteisestä viestinnästä. Puhelimessa kontakti on selvempi, asiat on pakko hoitaa.

Huomenna. Lupaan tarttua puhelimeen. Ehkä pitäisi aikatauluttaa sekin.